MarleenSahetapyFotografie_BEELDBANK CECILE-24

Welkom mooie vrouw

Cecile_Timmermans_1
 • jij bent een ondernemer met sterke innerlijke drijfveren om je missie uit te dragen
 • Je hebt een groot empathisch vermogen
 • Je bent Intuitief en helder- voelend
 • Je ervaart indrukken en gevoelens op een diep niveau
 • Je bent al een tijdje bezig met soulsearching
 • Je begeleidt mensen n.a.v. jouw eigen unieke verhaal
 • Je wilt van betekenis zijn voor je (coach)klanten
 • Je gelooft in de wetten van het universum

Het ene moment flowt het en ligt de wereld aan je voeten en vevolgens loop je weer vast en je denkt hoe kan dat nou? Gisteren ging het moeiteloos en nu lijk je weer even terug te zijn bij af.

 • Je verliest jezelf en schiet door naar de andere kant. Ondernemen voelt ineens zwaar
 • je voelt niet goed of je handelt vanuit je gevoel of hoofd
 • Je hebt moeite met (be)grenzen
 • Je lekt energie
 • Je raakt moe en overprikkelt

Als je te weinig verbinding hebt met je buik en je basis dan kies je vaak onbewust voor de weg die je al kent namelijk oude verhalen en patronen.

Cecile_Afbeelding_Roze

Hoe mooi is het als je deze steeds weer terugkerende cirkel sneller kunt gaan doorbreken en nog dieper verankerd raakt met wie jij in de kern bent. Je zielsmissie ten volle kunt leven en je op momenten dat het even minder gaat, veerkrachtig en vol vertrouwen blijft.

Een van mijn klanten verwoordde het in een reactie op social media als volgt:

Wat jij te brengen hebt met dit programma is zo ontzettend waardevol. Eigenlijk zou echt iedereen dit programma moeten gaan volgen. Jij legt de basis die je nodig hebt om alles in het leven aan te kunnen. Van daaruit kan ik echt JA zeggen tegen alles in het leven. Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit programma bij jou gevolgd heb. En ik ben nog steeds aan het oefenen hoor en ik merk ook dat ik het een soort van bij moet houden, maar het allerbelangrijkste is dat ik spannende situaties niet meer hoef te ontlopen. Dat ik mezelf ook in oncomfortabele situaties goed kan voelen. Dat ik er ten alle tijden kan zijn voor mezelf.

MarleenSahetapyFotografie_BEELDBANK CECILE-12

Wie is Cecile?

Het lijkt alweer eeuwen geleden dat ik op weg van mijn werk naar huis onbedaarlijk  in huilen uitbarstte. Ik was steeds zo ontzettend moe en ik kon er niet de vinger op leggen.  Ik volgde trainingen en opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei zoals NLP yoga meditatie en systemisch werk. Ging naar retraites om te mediteren. Het hielp wel tijdelijk maar beklijven deed het niet. Ik stond altijd ‘aan’, gestuurd door mijn hoofd in plaats van mijn gevoel.

Een levens veranderende en diepgaande heling kwam pas op gang toen ik in aanraking kwam met haptonomie en haptotherapie.  Daar ben ik echt de diepte in gegaan, opnieuw gaan voelen wie ik ben. Achteraf kan ik wel zien dat ik met al mijn worstelingen en ervaringen die ik opdeed steeds weer op de juiste plek was ook al voelde dat niet altijd zo.

Grappig detail is dat mijn eerste logo een boom was met een stam die helemaal scheef stond met takken die ver buiten de kern reikte. Vol met bloesem. Op het eerste oog vrolijk en kleurrijk.  Zonder dat ik het doorhad gaf het symbolisch weer waar ik op dat moment stond.

‘You teach best what you most need to learn’

De boom representeerde mijn neiging om uit te reiken naar- en samen te smelten met mijn omgeving waardoor ik mijzelf verloor en neigde om te vallen onder de zware last. Een oud patroon uit mijn kindertijd om mijzelf te beschermen en om de pijn van mijn vroegkinderlijke trauma’s te onderdrukken.  Er zat jarenlang enorm veel verwarring op dit patroon. Wat was van mij wat was van de ander?

Hoe mooi is het dat elk patroon of mechanisme wat je ontwikkelt naast valkuil ook een enorme kwaliteit herbergt. Het vervloeien heeft er voor gezorgd dat ik een groot empathisch vermogen heb waarbij ik tot op de millimeter nauwkeurig kan invoelen waar jij in je lichaam je energie blokkeert.

Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid leidde mij naar een 2- daagse ahuasca ceremonie. Daar kreeg ik duidelijk mijn soul purpose door, de moederschoot helen.  Vrouwen begeleiden naar een stevige verankering in hun lichaam zodat ze het werk kunnen doen waarvoor ze hier op aarde zijn zonder zichzelf te verliezen.

De meeste klanten die bij mij komen zijn ondernemers, coaches, therapeuten en lichtwerkers. Vaak al een tijdje onderweg en succesvol in wat ze doen. Inmiddels ben ik zelf door al mijn ervaringen een expert geworden in het begeleiden van diepgaande transformaties. Het is een terugkerend proces waarin ik vrouwen begeleid naar meer verdieping en vertrouwen zowel in zichzelf als in de krachten van het universele veld. En de moed om je zuivere intuitie te volgen zonder te weten waar het je naartoe brengt.

Mijn logo van nu geeft zo mooi mijn proces van de afgelopen jaren weer. De roze organische vorm staat voor de baarmoeder en vertaalt mijn missie 'moederschoot helen' fantastisch. Diep in de buik en in je bekken ligt de basis voor alle creaties die je in de wereld wilt zetten. De organische roze vorm staat ook voor zachtheid & vrouwelijkheid. De bruine cirkel met de c erin staat voor de mannelijke energie & daadkracht.

Toen ik het logo aan een dierbare klant liet zien was haar vertaalslag: de roze vorm dat ben ik en de bruine c dat ben jij Cecile. Jij staat letterlijk naast mij gedurende mijn hele proces naar weer héél worden. Zo mooi hoe beide kanten kloppen en bij elkaar komen.

Ik geloof dat we bewegen naar een nieuwe wereld waar we met elkaar samenleven vanuit vrijheid en liefde

Mijn ‘soulsearching’ heeft mij een paar jaar geleden geleidt naar een tweedaagse retraite waar ik in contact kwam met mijn hogere bewustzijn. Daar kreeg ik mijn missie kristalhelder door: ‘de moederschoot helen’. Ik herinner mij dat het helemaal warm werd in mijn eigen buik en ik in mijn hart een diepe JA voelde voor deze zielsmissie.

Het gaat over de wond in de buik die generaties lang is door gegeven. Verankerd in overlevingsmechanisme die invloed hebben op het hier en nu. Vervloeien, pleasen, jezelf kleiner maken, concurreren etcetera. Ze zijn vaak ze onbewust dat je nauwelijks doorhebt dat ze al hebben plaatsgevonden. Eenmaal aan den lijve ondervonden herken je ze in een split second en kun je ze meteen in het moment ombuigen naar wat jij nodig hebt.

Ik begeleid je graag naar meer contact met je buik- bekkengebied. Eerst terug in de basis door vertraging en verzachting en vanuit die verbinding creeeren en krachtige keuzes maken. Volledig vertrouwen op dat het klopt wat je voelt, meer gaan ontvangen en je innerlijke weten een stem geven.

MarleenSahetapyFotografie_BEELDBANK CECILE-18
Cecile_Timmermans_9

Wat kun je verwachten als je met mij samenwerkt?

 • Ik ben er helemaal voor je en sta gedurende het hele programma naast je (en daarna)
 • Mijn enorme kennis en ervaring. Ik heb mijn eigen geschiedenis volledig doorvoelt en doorleeft. Honderden vrouwen heb ik onder mijn handen gehad en begeleidt naar meer verbinding met hun gevoel en aanwezig zijn in hun buik en basis.
 • 100% transparantie. What you see is what you get.
 • Mijn fingerspitzengefuhl die tot op de millimeter zuiver aanvoelt of iets klopt of niet. Ik voel in mijn eigen lichaam precies waar jij je bevindt. Waar je blokkeert en wat je geneigdheden zijn. Ik laat ze je zelf ervaren en vul niets in.
 • Heling op een diep niveau
 • Liefdevol confronterend

“Ons lichaam liegt nooit en ‘weet’ het allang voordat je hoofd het heeft kunnen bedenken”

Is dit programma voor mij?

Er is er maar een die daar antwoord op kan geven en dat ben jij. Als je tot hier gekomen bent inclusief het bekijken van mijn webinar dan heb je waarschijnlijk in je buik al gevoeld wat het antwoord is. Je weet diep van binnen ook dat je dan opnieuw de leeuw in de bek gaat kijken. Kiezen voor verandering is niet altijd gemakkelijk. Weerstand voelen is een steeds terugkerend principe en gaat meestal vooraf aan veranderingen die impact hebben op jouw onderneming en je klanten, je relaties met partner, familie en vrienden. 

Jouw geschiedenis is verweven met wat je in het hier en nu laat zien. Dat wat opgeslagen is in je lichaam en nog niet volledig verwerkt is kan gaan dwarsliggen op momenten dat jij vooruit wil en gas wilt geven. Dit (h)erkennen zorgt voor een steeds diepere verankering in je buik. Ook als je zelf therapeut of coach bent en meer met het lichaam wilt werken.  Elke laag waar jezelf doorheen bent gegaan is het niveau waar jij je klant mee kan helpen.

Deelnemen aan dit programma is intensief en een investering, ook in tijd en energie. Het gaat je zoveel opleveren op lange en korte termijn. Meer zelfvertrouwen, energie en een stevige basis om te manifesteren.

Cecile_Timmermans_6

Programma Bezield Leiderschap

€ 1799,-

Of 6 termijnen van € 329,-

4 maanden intensief met elkaar op pad.

Ik werk met kleine groepen dus maximaal 6 personen.

Ik werk intuitief en afgestemd en het klopt gewoon altijd. Zowel de samenstelling van de groep en wat er nodig is in het moment.

Het is heel krachtig om in groepen te werken omdat alle -soms zo complexe -dynamieken zo kristalhelder naar bovenkomen. Dat in combinatie met de veiligheid en het vertrouwen geeft de ruimte om jezelf echt helemaal te laten zien. Ook de kanten die je liever niet deelt of waar soms het bestaan nog niet in je bewustzijn is. En delen is niet voor niets helen.

 

 • 3 live dagen
 • 2 x 2 uur 1 op 1 sessie met mij
 • 3 masterclasses
 • Besloten facebook groep
 • Q en A
 • 3 x coach calls via zoom

 

Inclusief toegang tot onlineprogramma met:

 

 • Afgestemde meditaties,
 • video’s,
 • audio’s,
 • prachtig werkboek met opdrachten waarbij je echt een diepe duik maakt in jezelf
 • alle masterclasses
 • levenslang toegang tot mijn online academie inclusief nieuwe content en nieuwe masterclasses

Na dit 4 maandenprogramma:

 • Heb je tools om de blauwdruk van jouw eigen lichaam volledig in kaart te brengen en te herkennen. Inclusief patronen, overlevingsmechanismen, emoties, gedrag en gedachten 
 • Je staat stevig in je basis (en je expertise)
 • Is je intuitie krachtiger
 • Heb je handvatten om met angsten om te gaan
 • Heb je meer draagkracht en vertrouwen ook als het even minder gaat
 • Leef je steeds meer je missie
 • Maak je keuzes die jou en je hogere plan dienen (trouw aan je JA en NEE)
 • Het bespaart je tijd en geld
 • Heb je meer balans tussen je vrouwelijke en mannelijke energie 
Cecile_Timmermans_3
Cecile_Timmermans_2
Quote_Cecile
Ada Kaspersma

Ada Kaspersma

Adalyse

Lieve Cecile,
Met jouw toegewijde aandacht en hulp heb je mij weer bij mezelf leren komen. Ik leefde tientallen jaren vanuit mijn hoofd en voelde mijn lichaam en emoties nauwelijks. Ik ging regelmatig over mijn eigen grenzen heen en liet andere dat ook bij mij doen. Kleine stapjes, zei je herhaaldelijk, en het gaat geleidelijk, maar voor mij zijn het ook reuzenstappen, met enorme impact. 2018 is het jaar dat ik wilde leren voelen en ik ben ongelofelijk blij en trots dat het met jouw hulp gelukt is. Je kan geweldig goed invoelen wat er speelt bij de ander en bent vol respect. Daarnaast ben je ook even confronterend wanneer het nodig is, en dat zorgt dan weer voor een doorbraak. Doordat je me rustig naar het voelen toe kon leiden kreeg ik steeds meer vertrouwen en voel me weer veilig in mijn eigen lichaam. Zulke mooie termen helpen me nu nog op spannende momenten: er bij blijven, in je basis blijven, zachtheid voelen, zakken in de energie. Ik ben zo blij dat ik dat nu allemaal kan. Dank je, lieve Cecile, voor mij heb je een enorm verschil gemaakt!

Denise Boomer

Denise Boomer

Zijnslessen

Ik ben het traject bij Cecile gestart omdat ik het gevoel had dat het leven mij overkwam en ik geen invloed had op/in mijn eigen leven. Daardoor voelde ik me heel onveilig en durfde ik niet mezelf te zijn.
Cecile heeft mij in eerste instantie geleerd om het contact met mijn lichaam te herstellen en te gaan voelen. Later leerde zij mij mijn gevoel te beheren ipv dat het mij overnam. Hierdoor kreeg ik veel meer vertrouwen in mezelf en voelde ik me veilig bij mezelf.

De begeleiding van Cecile was echt heel fijn. Cecile is liefdevol, deskundig, betrokken en stemt af op wat nodig is. Wat ik fijn vond is dat Cecile tijdens de sessies ook echt bij me aanwezig was. Dat maakte dat ik me echt veilig bij haar voelde.

Dankjewel lieve Cecile, deze training zou in mijn beleving iedereen kunnen gebruiken. Jij leert mensen hoe het is om in hun lichaam te bewonen en daarmee hun leven in eigen hand te nemen ❤

Maria Slaman

Maria Slaman

De Personal Videocoach

Na één coachingssessie met Cécile wist ik het zeker: ik wil deelnemen aan het 3-maanden programma “Krachtig leiderschap van binnenuit”! De combinatie van offline dagen bij Cécile samen met andere deelnemers, de 1-op-1 offline sessies met Cécile en de online begeleiding via een besloten Facebookgroep is mij supergoed bevallen!

Wat ik heb geleerd bij Cécile is: 1) het signaleren wanneer ik dreig mijn gevoel te onderdrukken en in mijn hoofd te schieten waardoor ik verbinding met mezelf en de ander verlies, 2) om vervolgens weer terug bij mezelf te komen door te vertragen en verzachten, zodat ik weer contact maak met mijn gevoel en 3) vertrouwen, op mezelf, op anderen en het universum. Uiteindelijk komt het goed.

Zit jij veel in je hoofd en vind je het lastig om contact te maken met je gevoel? Dan beveel ik je Cécile’s 3-maanden programma “Krachtig leiderschap van binnenuit” van harte aan!

Lieve Cecile, bij jou ben ik thuisgekomen bij mijzelf. Een levensveranderende ontwikkeling, ik mag wel zeggen ‘transformatie’, waarvoor ik je oneindig dankbaar ben.

Laura Jacob

Laura Jacob

VirtualFlow

Toen Cecile in het voorjaar kwam met een nieuw programma ‘Krachtig leiderschap van binnenuit’ was dit precies wat ik nodig had.

Ik wilde werken aan mijn onzekerheid en angst voor conflicten en wilde me (als iemand die bijna altijd met anderen is) meer bewust worden van ‘mezelf’, zowel qua lichamelijke signalen als bepaalde gevoelens.

Door alle tips, oefeningen en inzichten die ik in de sessies met Cecile heb gekregen heb ik hier echt sprongen in kunnen maken. Het grappige is ook dat er in die periode allerlei uitdagingen op mijn pad kwamen waardoor ik het meteen kon toepassen.

Maar gedurende het traject kwamen er ook zoveel andere dingen naar boven: het feit dat ik emoties van anderen heel snel overneem, of hoe mijn lichaam duidelijk signalen geeft wanneer ik echt teveel van mezelf vraag.

Cecile is heel inlevend, liefdevol en direct wanneer dat nodig is. Ze voelt heel goed aan wat er speelt en waar het vandaan komt.

Kortom: Ik ben heel blij dat ik het programma heb gevolgd. Ik heb geleerd zachter naar mezelf te zijn, heb meer zelfvertrouwen gekregen en herken signalen van mijn lichaam veel sneller.

Tot slot was het ook heel fijn om dit programma te volgen met een mooie groep vrouwen. Het was ook heel mooi om te zien hoe zij zich hebben ontwikkeld gedurende het traject.