Logo_CecileTimmermans_Donker
MarleenSahetapyFotografie_BEELDBANK CECILE-174

Vertragen en verzachten is de sleutel naar jezelf zijn

Cecile_Timmermans_1

Klopt dat wat je van binnen voelt met wat je neerzet?

Wil jij je je stevig positioneren? En meer impact maken door jouw waarheid uit te dragen?

Lees dan verder wat mijn 2-daagse training 'zacht in kracht' voor jou kan betekenen.

In de training werk ik voornamelijk met het principe VERTRAGEN EN VERZACHTEN. We maken een diepe duik naar binnen. Een intense en transformerende reis waarbij je tot in de kern gaat voelen waar jij jezelf nog terug- of inhoudt. Of juist in de versnelling gaat. Soms confronterend door alle weerstanden, verwarringen en gevoelslagen heen.

Door te vertragen en verzachten kun je op een heel diep niveau in contact komen met wie je wezenlijk bent. Dat geeft niet alleen rust en ruimte maar ook diep vertrouwen in jezelf. Dat het klopt wat je voelt. Je durft keuzes te maken van binnenuit. En je neemt de lead in je leven.

Je lichaam is hierbij je kompas. Dat wat opgeslagen is in je lijf en nog onvoldoende (h)erkend is, kan gaan dwarsliggen op momenten dat jij gas wilt geven. Dit doorvoelen en doorzien zorgt ervoor dat je steeds steviger in je zadel komt te zitten.

Deze training is bedoeld voor coaches, therapeuten en ondernemers die zich bewust zijn dat bepaalde ervaringen en levensgebeurtenissen niet voor niets op hun pad zijn gekomen. En die meer met het lichaam willen werken.

Heb je de moed om dieper te gaan doorvoelen? En om te gaan voor ‘heel’ en ‘voluit leven en ondernemen’, precies zoals het volgens jouw blauwdruk bedoeld is?

Cecile_Afbeelding_Roze

De lagen waar je zelf doorheen bent gegaan, vormen het niveau waar jij je klanten bij kunt begeleiden. Je klant wil zich met jou kunnen verbinden. Dat betekent dat hoe meer jij in het contact jezelf laat zien, hoe groter het vertrouwen is om met jou samen te werken.

Saakje april Leeuwarden 4

Saakje Bakker - www.instituutvoorfaalkunde.nl

“Niet eerder werd ik me zo bewust van de primaire reactie van mijn lichaam op stress. En hoe vernuftig snel ik in de versnelling en aanpassing schiet waar misschien juist wel vertragen zo nodig is. Sinds de training ben ik zoveel alerter op de signalen van mijn lichaam en voel ik ruimte om anders te reageren, om de tijd de nemen om echt goed te voelen wat past en wat niet. Heel waardevol.
Dank voor jouw kundige begeleiding. Prachtig hoe jij vanuit verschillende invalshoeken diepe patronen zicht- en voelbaar hebt weten te maken en mij praktische handvatten hebt gegeven in hoe hiermee om te gaan.

PS. Het lijkt wel alsof sinds de training er zoveel ruimte bij mij is gekomen. Ik merk het aan de aanvragen die binnenkomen die speciaal aan mij gericht zijn, aan mijn algehele gemoedstoestand en dat ik veel makkelijker doorpak en blijf staan in zaken die ik eerder spannend had gevonden."

MarleenSahetapyFotografie_BEELDBANK CECILE-12

Wie is Cecile?

Al zo’n 30 jaar werk ik als therapeut/haptonoom in mijn praktijk. Daarnaast heb ik jarenlang trainingen gegeven in het bedrijfsleven op het gebied van stressmanagement.

Ik geloof in de waarde van investeren in persoonlijke ontwikkeling. Via opleidingen als NLP, Yoga en systemisch werk kwam ik uiteindelijk terecht bij haptonomie en de 5 - jarige opleiding haptotherapie. Daar ben ik echt de diepte in gegaan, opnieuw gaan voelen wie ik ben.

Mijn ‘soulsearching’ heeft mij vier jaar geleden geleid naar een tweedaagse retraite waar ik in contact kwam met mijn hogere bewustzijn. Daar kreeg ik mijn missie kristalhelder door: ‘helen van de diepe wond in de buik’ die generaties lang via de vrouwenlijn is door gegeven. Verankerd in overlevingsmechanismen die invloed hebben op het hier en nu, zoals vervloeien, pleasen, jezelf kleiner maken, concurreren, vergelijken, etc. Patronen die vaak zo diep en onbewust zijn dat je nauwelijks doorhebt dat ze al hebben plaatsgevonden.

Inmiddels heb ik vele vrouwen begeleid naar meer op 1 lijn zijn met wie ze werkelijk zijn. Zichzelf op een diep niveau erkennen als goed genoeg. En stagnatie in het moment ombuigen naar grenzen, acceptatie en zelfliefde. Om volledig te gaan vertrouwen dat het klopt wat diep van binnen gevoeld en ervaren wordt. Om dit innerlijke weten naar buiten toe een duidelijke stem te geven.

Integreren en implementeren van je opgedane ervaringen is work on a daily basis en vraagt van jou om ‘afstemming’ en ‘aanwezig’ te zijn in het moment.

Het is belangrijk jezelf prioriteit te geven en innerlijk werk op no. 1 te zetten. Anders zul je steeds weer in dezelfde soort herhalingen vallen.

MarleenSahetapyFotografie_BEELDBANK CECILE-18
Cecile_Timmermans_9

Mijn werkwijze

Ik werk intuïtief en stem persoonlijk af op iedere deelnemer. Ik zet mijn helder voelen en innerlijk weten in waarbij ik tot op de millimeter nauwkeurig kan voelen of iets klopt of niet. Mijn aanpak is zacht en liefdevol, soms confronterend.

Bewust werk ik met (kleine) groepen. De dynamiek en energie binnen een groep is een krachtig hulpmiddel om het onzichtbare tastbaar te maken. Er is veel zorg en persoonlijke aandacht om veiligheid en vertrouwen binnen de groep te waarborgen.

Training 'krachtig positioneren'

2-daagse € 525,-

Excl. BTW

Dag 1

Samen brengen wij in kaart waar jij op een diep onbewust niveau nog blokkeert en saboteert. Het is fascinerend hoeveel informatie jouw lichaam je geeft over hoe jij met jezelf, anderen en stressvolle gebeurtenissen omgaat.  Het is mijn ervaring dat precies die thema’s, mechanismen en patronen naar boven komen die onbewust nog veel impact hebben op jou. 

 

Dag 2

Door lichaamsgerichte oefen- en aanraakvormen gaan we oude structuren en (overleving)mechanismen transformeren naar nieuwe krachtige ervaringen.

En deze stevig verankeren in je lichaam en op 1 lijn brengen met je intenties en verlangens voor jouw business. Oefeningen om je meer in contact te brengen met je buik en je vrouwelijke zachte energie zullen als een rode draad door deze dag heen lopen. Juist vanuit die verbinding kun je de mannelijke energie inzetten om je grenzen te bewaken en je positie zichtbaar in te nemen naar je (potentiële) klanten. 

Praktisch

Datum: binnenkort nieuwe data
Groepsgrootte: max 8 personen
Waar: kerkgaarde 3 Abcoude
Tijd: 10:00 uur - 16.30 uur

Na deze training:

  • Heb jij niet alleen praktische tools om jouw eigen patronen, overlevings-mechanismen en ego- gedragingen te herkennen maar ook die van je klanten.
  • Heb jij tools om dit te doorbreken en blijvend te veranderen op mentaal, emotioneel en energetisch niveau.
  • Kun je onderscheid maken tussen je intuitie en je ego
  • Sta je stevig gegrond in je eigen lichaam vanuit zachtheid
  • Heb je toegang tot je vitaliteit, veerkracht en vertrouwen ook als het even minder gaat
  • Bewaak jij je grenzen waar nodig
  • Maak je moeiteloos keuzes die kloppen voor jou
Cecile_Timmermans_3
Cecile_Timmermans_2
Quote_Cecile
Femke_Profiel

Femke Hertog

Femkefeeling - Creative Business Concept & Sales Coaching

Cecile helpt mij inmiddels al een jaar bij mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. 
Daar waar zelfliefde voor mij een heel vaag woord was (en heel eerlijk, ik alleen al van het woord de kriebels kreeg) heeft Cecile mij laten ervaren hoe ik echt contact kan maken met mezelf en mijn lijf. Ik heb namelijk soms het gevoel dat ik alleen een hoofd heb. 


Ik heb enorme stappen kunnen zetten door de sessies met haar en zie, voel en weet nu wanneer ik bij mezelf blijf of wanneer ik mezelf weggeef aan een ander of de situatie. 
Het is altijd treffend, helend en precies wat ik dan nodig heb. 
Intuïtief komt ze in de lucht om weer een nieuwe afspraak te maken en het klopt altijd. Ik maak hier graag tijd voor vrij. Er is namelijk altijd ruimte voor ontwikkeling.  
Lieve Cecile, dankjewel dat jij jij bent en dat je altijd volgt wat er mag gebeuren.

Maria Slaman

Maria Slaman

Videomaker bij moxiefilm.nl

Lieve Cecile, bij jou ben ik thuisgekomen bij mijzelf. Het groepstraject ‘krachtig leiderschap van binnenuit’ met jou was een fantastische rollercoaster introductie in de wereld van voelen en handelen vanuit mijn kern. Geen enkele coaching of therapie heeft me zó verder geholpen als deze. Een levensveranderende ontwikkeling, ik mag wel zeggen ‘transformatie’, waarvoor ik je oneindig dankbaar ben.

Laura Jacob

Laura Jacob

VirtualFlow

Ik wilde werken aan mijn onzekerheid en angst voor conflicten en wilde me -als iemand die bijna altijd met anderen is- meer bewust worden van ‘mezelf’.

Door alle tips, ervarings-oefeningen en inzichten heb ik hier echt sprongen in kunnen maken. In die periode kwamen allerlei uitdagingen op mijn pad waardoor ik het geleerde meteen kon toepassen.

Er kwamen ook zoveel andere dingen naar boven: het feit dat ik emoties van anderen heel snel overneem, of hoe mijn lichaam duidelijk signalen geeft wanneer ik echt te veel van mezelf vraag.

Kortom:Ik heb geleerd zachter naar mezelf te zijn en heb meer zelfvertrouwen gekregen

Ada Kaspersma

Ada Kaspersma

Adalyse

Ik leefde tientallen jaren vanuit mijn hoofd en voelde mijn lichaam en emoties nauwelijks. Ik ging regelmatig over mijn eigen grenzen heen en liet andere dat ook bij mij doen. Kleine stapjes, zei je herhaaldelijk, maar voor mij zijn het ook reuzenstappen, met enorme impact. Je kan geweldig goed invoelen wat er speelt bij de ander en bent vol respect. Je bent ook confronterend wanneer het nodig is, en dat zorgt dan weer voor een doorbraak. Wat mij helpt op spannende momenten: er bij blijven en dieper zakken in mijn lichaam. Ik ben zo blij dat ik dat nu allemaal kan. Dank je, lieve Cecile, voor mij heb je een enorm verschil gemaakt!

Denise Boomer

Denise Boomer

Zijnslessen

Ik had het gevoel had dat het leven mij overkwam en ik geen invloed had op mijn eigen leven. Daardoor voelde ik me heel onveilig en durfde ik niet mezelf te zijn.
Cecile heeft mij in eerste instantie geleerd om het contact met mijn lichaam te herstellen en te gaan voelen. Later leerde zij mij mijn gevoel te beheren ipv dat het mij overnam. Hierdoor kreeg ik veel meer vertrouwen in mezelf en voelde ik me veilig bij mezelf.